Trots op onze nieuwe huisstijl!

Trots op onze nieuwe huisstijl!

Trots op onze nieuwe huisstijl!

Ons bedrijf heeft een nieuwe naam! LIMPENS accountancy, fiscale en juridische begeleiding. Eenvoudig én herkenbaar.

Met gepaste trots presenteer ik u onze nieuwe huisstijl. Eentje met een heldere en eigenzinnige uitstraling. Zoals u ziet is het bord bij ons kantoor al veranderd en woensdag was ik al op pad met mijn nieuwe visitekaartjes.

Ja, het ziet er allemaal anders uit, helemaal ‘bij de tijd’. We beginnen 2016 met een mooie, nieuwe communicatieve basis. En verder… we zijn wie we zijn!? Of niet? Natuurlijk wel…waarbij we iedere dag de lat voor onszelf een stukje hoger leggen. Het gaat namelijk over veel méér dan onze basis dienstverlening!

Het landschap waarin wij met u samenwerken is er een van uitdagingen. Een gids laat u de mooie en interessante dingen zien in een landschap. Een échte gids doet veel meer dan u alleen maar de weg wijzen. Daar zijn landkaarten en gps-systemen veel beter in. Wij zijn die échte gids voor u, waardoor u optimaal presteert in uw ondernemende landschap. We spreken met u over het optimaliseren van uw ondernemersprestatie. Persoonlijk, transparant en met uitdagend perspectief. De spreekwoordelijke duidelijke stip op de horizon!