De kracht van een hecht netwerk

Continu veranderende wet- en regelgeving. Een dynamische markt. Ontwikkelingen en trends. Allemaal zaken die u de nodige hoofdbrekens kunnen bezorgen. En waarop u – het liefst gisteren – adequaat en snel moet reageren.

Van a tot z

Bij Limpens, accountancy, fiscale en juridische dienstverlening spelen we constant in op al die veranderingen. Een hecht netwerk is daarbij onontbeerlijk. Naast nauwe banden met freelancers, collega-dienstverleners en -adviseurs, vraagt het ook om samenwerking met grote, specialistische organisaties die al die verschillende takken van sport van a tot z beheersen.

Daarom zijn we aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en het register Belastingadviseurs (RB), die de kwaliteit van onze beroepsuitoefening bevordert en bewaakt

Deze lidmaatschappen verzekert u ervan dat de kwaliteit bij Limpens accountants en fiscalisten ook op de lange termijn is gewaarborgd. En dat wij u op alle mogelijke bedrijfsfronten kunnen ondersteunen, zelfs bij uw meest moeilijke ondernemersvraagstukken.